Προϊόντα για κρασί με (343)

Πεκορίνο PGI λευκό κρασί

Πεκορίνο PGI λευκό κρασί

Πεκορίνο PGI λευκό κρασί
VALLEFIORE Ροζ κρασί 6 φιάλες 75 cl

VALLEFIORE Ροζ κρασί 6 φιάλες 75 cl

Αυτό το VALLEFIORE Vino rosato είναι ένα νόστιμο μπουκάλι 75 cl ιταλικού ροζ κρασιού. Παρασκευάζεται από σταφύλια υψηλής ποιότητας και προσφέρει μια απαλή και φρουτώδη γεύση με νότες από σμέουρα και φράουλες. Ιδανικό για να συνοδεύσει ένα ελαφρύ γεύμα ή σε μια χαλαρωτική καλοκαιρινή βραδιά.
HERMES - ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

HERMES - ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Κόκκινο κρασί τραπεζιού, παρασκευασμένο από ένα μείγμα κοινών σταφυλιών από την περιοχή Ταραντίνο και Μπρίντισι. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 11,50% Vol.
ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΛΙΑ -MATER- - ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΣΙΑ -MATER- ΠΟΥΛΙΑ

ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΛΙΑ -MATER- - ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΣΙΑ -MATER- ΠΟΥΛΙΑ

Σταφύλι: Λευκή Μαλβασία – Τρεbbιάνο – λευκό Πινότ Περιοχή παραγωγής: Ανατολική Περιοχή του Ταραντού Τύπος εδάφους: Κόκκινη γη αναμεμειγμένη με βράχους, τοφ και/ή ασβεστόλιθο Τύπος αμπελώνα: Υποστηριζόμενο αλμπερέλο Μέση ηλικία αμπελώνα: 15 χρόνια Μέση παραγωγή / εκτάριο: 120/150 κιλά σταφυλιών Συγκομιδή: Σεπτέμβριος Μέθοδος συγκομιδής σταφυλιών: Χειρονακτική Αλκοόλ: 11% - 12% vol. Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο έως χρυσό Μπουκέτο: Πολύ ευχάριστο φρουτώδες Γεύση: Ξηρή και δροσερή Θερμοκρασία σερβιρίσματος (Κελσίου): 8° -10° C Συνιστάται: Απεριτίφ, ορεκτικά, σούπες και λεπτά ξηρά, βραστά κόκκινα κρέατα, λευκά κρέατα, ψάρι, θαλασσινά, ώριμα τυριά.
Κόκκινο Κρασί (Nero d'Avola) - I.G.P. Σικελία

Κόκκινο Κρασί (Nero d'Avola) - I.G.P. Σικελία

Nero d'Avola. Διαθέσιμο σε bag in box 10 λίτρων και μπουκάλι 75cl.
Ξενάγηση Γεύσεων και Κρασιών στην Παλέρμο

Ξενάγηση Γεύσεων και Κρασιών στην Παλέρμο

Συναντήστε τον φιλικό μας ξεναγό που αγαπά το φαγητό μπροστά από την εκκλησία του Σαντ' Άννα στις 18:30 και ξεκινήστε την περιήγηση σας στη γαστρονομία και το κρασί του Παλέρμο. Περιπατώντας σε μία από τις πιο κομψές και ιστορικές περιοχές του Παλέρμο, ανακαλύψτε παλιές, παραδοσιακές και αυθεντικές ταβέρνες όπου μπορείτε να γευτείτε μια ποικιλία από τυπικά φαγητά, κρασιά, γλυκά και λικέρ για να αποκτήσετε μια πραγματική γεύση του Παλέρμο, εναλλακτική του φαγητού του δρόμου.
Επιλογές κρασιών Poderi Moretti - τα καλύτερα κρασιά από την Άλμπα Λάνγκε και Ροέρο - Περιοχή UNESCO

Επιλογές κρασιών Poderi Moretti - τα καλύτερα κρασιά από την Άλμπα Λάνγκε και Ροέρο - Περιοχή UNESCO

Roero Arneis DOCG Occhetti Roero Arneis DOCG San Michele Roero Riserva DOCG Benedet Roero Riserva DOCG Ginis Roero Riserva DOCG Pulciano Langhe Nebbiolo DOC Occhetti Langhe DOC Montevada Langhe DOC Vadonia Vignano VSQ - Spumante Brut Metodo Classico (100% σταφύλια arneis) Novelle VSQ - Spumante Brut Metodo Classico (100% σταφύλια nebbiolo) Ακολουθήστε τις ενημερώσεις μας στο: https://www.morettivini.it https://www.facebook.com/Poderi Moretti/ https://www.instagram.com/moretti.winery/ https://www.google.it/maps/Poderi Moretti https://www.google.it/maps/Cascina Occhetti
Κρασί Πιμπινέλα (6BT)

Κρασί Πιμπινέλα (6BT)

Κρασί Πιμπινέλα (6BT)
Birbone Igt Rosso 2021

Birbone Igt Rosso 2021

Birbone Igt Rosso 2021
Ghemme Docg Riserva

Ghemme Docg Riserva

Δεύτερα πιάτα της πιεμοντέζικης κουζίνας Κρέας (μπραζάτο και ροστμπίφ) Τυριά μέσης ή μεγάλης ωρίμανσης Μπλε τυριά ΧΡΩΜΑ Ρουμπινί κόκκινο με γρανάτη αντανάκλαση ΑΡΩΜΑ Λεπτές ανθικές νότες από τριαντάφυλλο και βιολέτα Μούρα ΓΕΥΣΗ Στρογγυλότητα των τανινών με βελούδινο σώμα Ισορροπημένη οξύτητα Εξαιρετική η επίγευση ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 16-18 °C
CABERNET FRANC VENEZIA D.O.C.

CABERNET FRANC VENEZIA D.O.C.

Λαμπερό ρουμπινί χρώμα. Η έντονη αρωματική μυρωδιά του κρασιού ηρεμεί με τα χρόνια στο μπουκέτο, υπογραμμισμένη από την πολύ κομψή βοτανική μυρωδιά. Η γεύση είναι πλήρης, παρατεταμένη, γεμάτη χαρακτήρα. Ποικιλία σταφυλιού: Cabernet Franc Περιοχή: Βενετία
CORREDO DEL BUON BERE - Μαγικό από τον PEDRO FERREIRA - CORREDO DEL BUON BERE - Μαγικό από τον PEDRO FERREIRA

CORREDO DEL BUON BERE - Μαγικό από τον PEDRO FERREIRA - CORREDO DEL BUON BERE - Μαγικό από τον PEDRO FERREIRA

CORREDO DEL BUON BERE – Mágico περιέχει: 1 Μπουκάλι Mágico Limited Edition Τζιν 2 Τόνικ Νερά 2 Ψηλά Ποτήρια PEDRO FERREIRA 1 Jigger 1 T-shirt PEDRO FERREIRA Επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευασία
Prosecco DOC Treviso Extra Dry - Maccari Vini - Κρασιά - Αφρώδη

Prosecco DOC Treviso Extra Dry - Maccari Vini - Κρασιά - Αφρώδη

Ποιότητα Σαμπάνιας με χαρακτηριστική φρουτώδη γεύση από μήλο Golden, λευκό ροδάκινο και άνθη ακακίας Προτεινόμενοι συνδυασμοί Ευέλικτος στους συνδυασμούς, συνοδεύει ευχάριστα και πλούσιους μεζέδες, ψάρι και θαλασσινά Σημειώσεις Περιέχει θειώδη. Χωρητικότητα: 0.75l Κωδικός: 08495 Κατηγορία: Σαμπάνιες Χώρα: Ιταλία Περιοχή: Βένετο Χρώμα: Λαμπερό κίτρινο Άρωμα: Κομψό και εκλεπτυσμένο
Anticaia Rosso - Salice Salentino D.O.P.

Anticaia Rosso - Salice Salentino D.O.P.

Κρασί που προέρχεται από την οινοποίηση σταφυλιών Negroamaro (90%) και Malvasia Nera (10%). Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Ωρίμανση σε βαρέλια. Στη μύτη αναδύονται αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και μαρμελάδες, μπαχαρικά όπως μαύρο πιπέρι, γλυκόριζα, καβουρδισμένα και βαλσαμική νότα από μεσογειακή βλάστηση. Ιδανικό με σκληρά τυριά όπως Comtè, Gorgonzola, αλλαντικά όπως Pancetta από χοιρινό, chorizo, capocollo και κόκκινες κρέατα στη σχάρα.
San Marzano Sessantanni Primitivo di Manduria DOC Παλιές Άμπελες

San Marzano Sessantanni Primitivo di Manduria DOC Παλιές Άμπελες

Το San Marzano Anniversario 62 Primitivo di Manduria Riserva DOC προέρχεται από σταφύλια Primitivo σε καθαρή μορφή. Τα σταφύλια προέρχονται από παλιές αμπελώνες που καλλιεργούνται με την τεχνική του alberello και είναι τουλάχιστον εξήντα ετών. Η συγκομιδή πραγματοποιείται στα μέσα Σεπτεμβρίου με ελαφριά υπερωρίμανση στο φυτό και οι τσαμπίδες συλλέγονται χειροκίνητα και τοποθετούνται σε μικρούς καλάθους. Στο οινοποιείο, τα σταφύλια υποβάλλονται σε μια σύντομη προ-μασίωση σε κρύο, ακολουθούμενη από ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα με τη χρήση επιλεγμένων ζυμών για περίπου 10 ημέρες στους 24-26°C και μασίωση με τις φλούδες. Ακολουθεί η τελική απομάκρυνση με μαλακές πιέσεις και η μηλογαλακτική ζύμωση σε ανοξείδωτο χάλυβα. Το κρασί ωριμάζει σε βαρέλια από γαλλική και αμερικανική δρυ για 18 μήνες.
Lambrusco d'Emilia Amabile Terre Passeri - είναι το πιο καταναλωμένο κρασί στην Ιταλία

Lambrusco d'Emilia Amabile Terre Passeri - είναι το πιο καταναλωμένο κρασί στην Ιταλία

Λαμπρούσκο Εμίλια Αμαμπίλε Φριζάντε Γεωγραφική Ένδειξη Τύπου Ζώνη παραγωγής: Εμίλια Ποικιλία: Λαμπρούσκο Αλκοολικός βαθμός: 8 % vol. Χρώμα ρουμπινί κόκκινο Άρωμα Οινώδες και φρουτώδες Γεύση γλυκιά, ευχάριστη και ευχάριστα αρμονική Συνοδευτικά κόκκινο κρέας, θηράματα Θερμοκρασία σερβιρίσματος 18°-20° C.
ARMONIA 'FIANO' - 'ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΙΑ'

ARMONIA 'FIANO' - 'ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΛΙΑ'

Ανοιχτό κίτρινο χρώμα με χρυσές ανταύγειες, ένα λουλουδάτο άρωμα με πικάντικες νότες βανίλιας. Ξηρή γεύση, ευχάριστα φρέσκια και επίμονη. Συνδυασμοί: Ιδανικό ως απεριτίφ, με λευκά κρέατα, πιάτα ψαριών, αχινούς και θαλασσινά, στρείδια.
Πινό Γκριτζιο - λευκό κρασί

Πινό Γκριτζιο - λευκό κρασί

Τυπικό λευκό κρασί από τη βορειοανατολική Ιταλία; γνωστό σε όλο τον κόσμο ως απεριτίφ και ως εξαιρετικό κρασί για συνοδεία ζυμαρικών, ψαριών και πίτσας. Είναι πολύ γνωστό και αγαπητό από τους Αμερικανούς και τους Άγγλους.
ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ - ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑ ΜΑΡΚ ΣΕ ΠΟΡΟ

ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ - ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑ ΜΑΡΚ ΣΕ ΠΟΡΟ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΔΟΣΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΙΚΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΡΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΥΓΑΣΗ
AMARTICOS IGP ΣΙΚΕΛΙΑ Ιταλία - NERO D'AVOLA MERLOT SYRAH GRILLO CHARDONNAY

AMARTICOS IGP ΣΙΚΕΛΙΑ Ιταλία - NERO D'AVOLA MERLOT SYRAH GRILLO CHARDONNAY

NERO D'AVOLA MERLOT SYRAH GRILLO CHARDONNAY
Κρασιά από το Σολοπάκα - Κρασί από το Σολοπάκα

Κρασιά από το Σολοπάκα - Κρασί από το Σολοπάκα

Κρασιά. Αφρώδη κρασιά, μοτσαρέλα από βουβάλι, ταράλλι από το Σάννιο, φιλέτα ντομάτας Γκρανιάνο, μέλι.
Conegliano Valdobbiadene DOCG Spumante Brut

Conegliano Valdobbiadene DOCG Spumante Brut

Ένα αφρώδες κρασί με λεπτή και επίμονη φυσαλίδα, όπου ξεχωρίζουν ανθώδεις και φρουτώδεις νότες συνοδευόμενες από μια ευχάριστη οξύτητα. Η υπολειμματική ζάχαρη των 6 γρ/λτ αναδεικνύει τη φρεσκάδα και την ορυκτότητα αυτού του Prosecco Superiore, που παράγεται πάντα από καθαρές γλεύκες γκλέρα επιλεγμένες από τους πιο νέους αμπελώνες μας στο Σαν Πιέτρο ντι Φελέτο.
Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene Ξηρός - Millesimato

Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene Ξηρός - Millesimato

Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες Άρωμα: Λεπτά αρώματα, φρουτώδεις και ανθώδεις νότες που θυμίζουν ώριμα εξωτικά φρούτα. Γεύση: Κομψή, με τη σωστή απαλότητα που συνοδεύει τη ελαφριά οξύτητα με ισορροπία. Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από το φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα μάλλον μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας. Συνοδεύσεις: Εξαιρετικό μετά από ένα γεύμα και τέλεια συνοδεία για ξηρά γλυκά, τάρτες φρούτων και άλλα παραδοσιακά ιταλικά επιδόρπια.
Vantanara Aglianico Bio - IGP Roccamonfina

Vantanara Aglianico Bio - IGP Roccamonfina

Η Vigna Vantanara είναι η κτήμα όπου εκφράζουμε καλύτερα το cru του οινοποιείου μας με πιστοποιημένη βιολογική γεωργία. Ο Αγιωργίτικος εμφανίζεται στον ουρανίσκο ως γεμάτος και βελούδινος, καθώς επωφελείται από την ορυκτότητα της γης και επαναβεβαιώνεται κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης σε ξύλο. Η στρογγυλή, καλά ισορροπημένη δομή εξασφαλίζεται χάρη στις εξαιρετικές διακυμάνσεις θερμοκρασίας.
Cabernet Sauvignon - IGT Επαρχία Παβία

Cabernet Sauvignon - IGT Επαρχία Παβία

Cabernet Sauvignon IGT Έτος παραγωγής 2015 Περιεκτικότητα σε αλκοόλ 14,5% vol Μπουκάλι L.0,75 Συσκευασία: 6 μπουκάλια ανά κουτί N.44 Κουτιά ανά παλέτα Βάρος παλέτας: Kg.350
KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% σταφύλια Cannonau, κορυφαίας ποιότητας)

KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% σταφύλια Cannonau, κορυφαίας ποιότητας)

Εξαιρετικό κρασί που προέρχεται από προσεκτική επιλογή σταφυλιών Cannonau, κυρίως από αμπέλια άνω των 40 ετών και καλλιεργημένα σε αμπελώνες. Μετά από αργή ζύμωση με τις φλούδες, που πραγματοποιείται σε μικρούς ανοξείδωτους κάδους για περίπου 20 ημέρες, ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια για 24 μήνες. Ακολουθεί μια ωρίμανση σε μπουκάλι ξαπλωμένο για τουλάχιστον 8 μήνες. Εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα με απόχρωση γρανάτη. Στη μύτη είναι επιβλητικό. Πλούσιο σε αρώματα από μικρούς ώριμους κόκκινους και μαύρους καρπούς, νότες από μαρασκίνο και γλυκόριζα, με έντονες μεσογειακές αρωματικές βοτάνες, εκλεπτυσμένα και γλυκά μπαχαρικά. Στο στόμα είναι ευχάριστα ζεστό, αλμυρό και πικάντικο, όλα τέλεια συνδυασμένα με ένα μεταλλικό φάσμα. Η πλούσια και βελούδινη δομή του ισορροπεί καλά με την τανική πολυπλοκότητα και την κομψή και μακράς διάρκειας επίγευση. Είναι ένα κρασί που ταιριάζει εξαιρετικά με τις πιο εκλεκτές και εκλεπτυσμένες λιχουδιές. Ιδανικό για να συνοδεύσει τυριά μεγάλης δομής και γεύσης ή σημαντικά πιάτα κρέατος.
Bollicina Rosè MarioSommelier κλασική μέθοδος - Bollicina Rosè MarioSommelier

Bollicina Rosè MarioSommelier κλασική μέθοδος - Bollicina Rosè MarioSommelier

Ροζέ κλασική μέθοδος
Αφρώδης Οίνος Prosecco DOC Extra Dry

Αφρώδης Οίνος Prosecco DOC Extra Dry

Το Prosecco είναι μια ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης που αναφέρεται στο κρασί που βασίζεται στη γκλέρα, λευκού χρώματος, στις κατηγορίες ήσυχο, αφρώδες, σπινθηροβόλο ή ροζ στην κατηγορία σπινθηροβόλο. Παράγεται σε μέρος της Βένετο και στη Φρίουλι-Βενετία-Τζούλια.
PRIMARIO - IGT ΤΟΣΚΑΝΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

PRIMARIO - IGT ΤΟΣΚΑΝΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Σαντζιοβέζε/Μερλό
Κρέμα κρασιού - Κρέμα Μαλβαζίας, Νερέλο Μασκαλέζε, Σιράχ, Νέρο ντ'Αβολα, Ινζολία, Καμπερνέ

Κρέμα κρασιού - Κρέμα Μαλβαζίας, Νερέλο Μασκαλέζε, Σιράχ, Νέρο ντ'Αβολα, Ινζολία, Καμπερνέ

Κρέμα κρασιού Μαλβασία, Νερέλο Μασκαλέζε, Σιράχ, Νέρο ντ'Αβολα, Ινζολία, Καμπερνέ, Γκρίλο. Να απολαμβάνεται με τυριά και φρούτα.